Mijn naam is Moniek van Brummen (1963) en ik woon in Dordrecht met mijn dochter en mijn hond.

Ik ben ruim 28 jaar werkzaam geweest in verschillende disciplines binnen de jeugd en gezinshulpverlening in (regio) Rotterdam.

Ik heb daar veel ervaring opgedaan en veel bijzondere mensen leren kennen. De veerkracht van mensen in zeer kwetsbare situaties gezien, maar ook de onmacht. En de impact van allerlei maatschappelijke, generationele , sociale en emotionele problemen op de ontwikkeling van volwassenen en kinderen.

 

In mijn kinderjaren droomde ik ervan om kunstenaar te worden, Een eigen atelier hebben, en alleen maar bezig zijn met mooie dingen verzinnen en maken. Dat leek mij het allermooiste wat er bestaat. Natuurlijk wel een heel geromantiseerd beeld, en er volgden andere keuzes maar het liet mij nooit helemaal los.

 

Ik heb altijd gestreefd naar een creatief component in het werken met mensen en ben er ook van overtuigd dat dit een enorme toevoeging is.  Ook in mijn eigen ontwikkeling en in de opvoeding van mijn kind. 

In 2019 kwam mijn leven op een belangrijk kruispunt. Ik raakte burn out voor de tweede keer. Dat heeft mij uiteindelijk, tijdens een lange herstelperiode tot het inzicht gebracht dat ik mijn kwaliteiten en ervaring anders wil gaan inzetten. 

Autonoom, en met nadruk op de essentie en heilzaamheid van creativiteit. Hoe je die kunt inzetten om jezelf te hervinden en te helen. 

Ik heb een opleiding voor creatieve therapie gevolgd en heb van daaruit veel research gedaan op het gebied van tekentaalanalyse en psychosynthese. (Hierover kan je meer lezen op de werkwijze pagina)

Sindsdien weet ik dat dit is wat ik wil doen. In dit werk kan ik al mijn ervaring inzetten op een wijze die bij mij past en waar ik in geloof. 

 

Er is veel aanbod van creatieve therapie is voor kinderen, maar nog weinig dat specifiek gericht is op volwassenen. Mijn aanbod voor tekentaaltherapie en coaching zal op volwassenen en jongvolwassenen (18+) gericht zijn.

 

Sinds kort heb ik mijn eigen creatief bedrijf opgericht, Studio Vow.

Dit staat voor het concept waarin ik Ruimte voor Maken voorop wil zetten. 

Met coachingswerk door middel van beeldtaal,  voor het maken en verkopen van eigen werk, en het geven van workshops (kraanvogels vouwen/slingers)

Als je daar meer over wilt weten, kijk dan eens op de andere pagina's van mijn website en de webshop!

 Maak jouw eigen website met JouwWeb